HomeAntisvampemidlerKøb Nizoral online

Køb Nizoral online

4.9

Pakke 200mg
Pakke
Pris
Per pille
Køb
200mg × 30 piller
384,76 kr.
12.83 kr.
200mg × 60 piller
629,83 kr.
10.50 kr.
200mg × 90 piller
787,37 kr.
8.75 kr.
200mg × 120 piller
923,91 kr.
7.70 kr.

Alt hvad du skal vide om Nizoral

nizoralNizoral er et præparat der bliver brugt til at behandle svampeinfektioner. Det indeholder det aktive stof ketoconazol, som sikrer en god og effektiv virkning. Man kan finde Nizoral i flere afskygninger, eksempelvis som cremer og shampoo, men også som piller. Nizoral i tabletform giver samme gode virkning som de andre typer, men er meget mere praktiske at anvende.

Hvad er Nizoral, og hvem har brug for det?

Nizoral er et svampedræbende middel, der er udviklet til mænd og kvinder med forskellige former for svampeinfektioner. Som nævnt før findes Nizoral også som både cremer og som shampoo, men tabletterne er væsentligt mere potente, og så er de et mere praktisk alternativ til de førnævnte.

Det er en god idé at besøge din læge inden du bestiller Nizoral uden recept i håndkøb på nettet, da det ikke er alle former for svampeinfektioner Nizoral kan bekæmpe.

Hvordan virker Nizoral, og hvor længe virker det?

Nizoral virker ved enten at hæmme svampeinfektionens vækst, så dit immunforsvar kan få kontrollen tilbage, eller ved slet og ret at slå svampeinfektionen ihjel. Man vil typisk se resultater efter bare 2-3 uger, men Nizoral tabletter har typisk en behandlingstid på op mod 6 måneder, da man bruger Nizoral til at slå udvalgte særligt hårdføre svampeinfektioner ned.

Hvilke doser fås Nizoral i?

Når man skal bestille Nizoral i håndkøb kan det fås i 200 mg doser, i pakker med 30, 60, 90, 120 eller 180 tabletter. Man vil ofte få en billigere pris pr. pille, jo større éns køb er, når man skal købe Nizoral i håndkøb online.

Hvordan bruger man Nizoral?

Oftest vil man skulle tage Nizoral én gang dagligt (men hvis din læge siger andet, så følg altid lægens anvisninger). Man sluger pillen med et glas vand, og måske et måltid. Det er ikke påkrævet at man indtager et måltid samtidig, men det kan være med til at berolige maven, og mindske bivirkninger.

Hvilke kontraindikationer er der ved Nizoral

Personer med krynisk eller akut leversygdom, og personer der er overfølsomme overfor præparatet er kontraindikerede.

Nizoral bivirkninger

Som med alle andre præparater, har Nizoral naturligvis også nogle bivirkninger. Nogle af de hyppigst forekomne er:

  • Tab af appetit
  • Kvalme eller opkast
  • Træthed
  • Mavekneb

Disse bivirkninger er naturligvis ubelejlige, men normale. Men hvis man bliver voldsomt påvirket af dem, eller de varer længere end et par uger, så kan man overveje at kontakte sin læge. Selvom man kan få præparatet i håndkøb, så er det en god idé at have din læge med på råds hele processen igennem.

Nizoral og alkohol

Nizoral er relativt hårdt for leveren. Under normale omstændigheder har leveren ingen problemer med at håndtere Nizoral, men man bør lade være med at indtage alkohol mens man er i behandling med Nizoral, da det kan gøre skade.

Køb Nizoral uden recept på nettet

Når du skal købe Nizoral billigt i håndkøb på nettet, så er det vigtigt at du altid vælger en forhandler på nettet der er til at stole på. På denne måde får du et sikkert køb til den rigtige pris. Sørg for at det online apotek du finder på nettet har et gyldigt SSL certifikat, så du kan være sikker på at der ikke er nogen der kan opsnappe dine personlige oplysninger under dit køb.

Derudover kan der ofte være store prisfald i Danmark for dette præparat, så sørg for at du altid tjekker de aktuelle priser før du laver dit køb.

Få den bedste pris på Nizoral i Danmark

For at få den bedste pris på dit køb i håndkøb, så sørg altid for at sammenligne den rigtige pris. Du kan måske finde nogle sider der skilter med en lavere pris, men til gengæld kan det være pakken er mindre – og dermed kommer du til at stå med en dyrere pille efter dit køb. Så sørg altid for at sammenligne 1:1.

5 gode grunde til at købe Nizoral online

Udover skarpe priser, så er der flere fordele end bare det økonomiske, ved at klare bestillingen foran computeren.

  • Bekvemmelighed – Når du bestiller via internettet, så slipper du for at skulle bevæge dig ned til butikken. Du kan få leveret direkte til døren, på bare ganske få hverdage.
  • Spar tid – Når du køber noget via nettet, så sparer du ofte en del tid. På denne måde kan du hurtigt og enkelt bestille din medicin i frokostpausen eller når ungerne er blevet puttet, uden at bruge tid på at køre nogle steder.
  • Slip for køen – I stedet for at stå og kede dig i køen hos apotekeren, kan du klare dit køb fra komforten i dit eget hjem!

Få billigt Nizoral i håndkøb

Men hvad koster Nizoral så, og hvor kan man købe det? Det letteste er helt klart at klare dit køb via internettet, frem for hos apotekeren. Her får typisk en billigere pris, og flere fordele med dit køb. Det koster typisk fra lidt over 7 kroner pr. pille, og op til 12-13 kroner pr. pille. Jo større dit køb er, jo billigere en pris pr. pille vil du typisk betale.

Vi håber du er blevet en smule klogere på dette præparat. Husk dog på at det er vigtigt at skelne mellem tabletter og shampoo/cremer med dette præparat. Tabletterne er specielt udviklet til et par særlige typer svampeinfektioner, og er altså ikke nødvendigvis lige så effektive som shampoo’en hvis du vil af med din skæl. Derudover er det nok også at skyde gråspurve med kanoner. Hvis du er i tvivl er det altid en god idé at tage din læge med til råds.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *