HomeHudplejeKøb Renova online

Køb Renova online

5

Pakke 0.025% 20g
Pakke
Pris
Per item
Køb
0.025% 20g × 2 tubes
312,39 kr.
156.19 kr.
0.025% 20g × 4 tubes
381,89 kr.
95.47 kr.
Pakke 0.05% 20g
Pakke
Pris
Per item
Køb
0.05% 20g × 2 tubes
347,14 kr.
173.57 kr.
0.05% 20g × 4 tubes
416,63 kr.
104.16 kr.
0.05% 20g × 6 tubes
479,18 kr.
79.86 kr.
Pakke 0.1% 20g
Pakke
Pris
Per item
Køb
0.1% 20g × 2 tubes
374,94 kr.
187.47 kr.
0.1% 20g × 4 tubes
472,23 kr.
118.06 kr.
0.1% 20g × 6 tubes
541,73 kr.
90.29 kr.

Hvad er Renova og hvad gør det?

renovaRenova indeholder det aktive stof Tretinoin. Det er en creme der er udviklet til mænd og kvinder, der oplever hudproblemer. Det bruges særligt til at behandle akne, tilstoppede porer, men også i nogle tilfælde rynker og hård hud.

Mange mennesker bruger tusindvis af kroner på hudpleje for at komme disse problemer til livs, uden faktisk at få løst problemet, men ender med bare at få mindsket symptomerne. Med dette præparat får du løst problemet fra bunden, og kan dermed få en flot og sund hud på ingen tid.

Hvor længe virker Renova?

Du vil kunne mærke en virkning så snart du påfører midlet, men da det er en creme går der naturligvis tid inden du får den fulde effekt. Hvor længe du skal bruge præparatet afhænger meget af din huds unikke sammensætning, og derfor bør du altid følge lægens råd.

Nogle personer vil være nødt til at bruge cremen i længere tid end andre, og derfor er det vigtigt at du altid aftaler med din læge hvor ofte du skal bruge cremen, og hvilken dosis cremen skal være i.

Hvordan bruger man Renova?

Cremen skal smøres på en ren og tør hud. Det anbefales at du påfører cremen inden du går i seng, da du på denne måde ikke udsætter din hud for støv og snavs efterfølgende.

Når du har været i bad, skal du lade huden tørre i en halv times tid, hvorefter du kan påføre cremen. Påfør kun cremen i det omfang det er nødvendigt, idet der ikke er nogen øget effekt ved at overdrive.

Hvilke bivirkninger har Renova?

Præparat er et sikkert præparat med en effektiv virkning, men naturligvis kan man nogle gange opleve bivirkninger når man tager Renova. De hyppigste bivirkninger er eksempelvis en hurtig og kortvarig varmende fornemmelse, eller en “kilden” i huden. Disse er almindelige bivirkninger som hurtigt går over, og der er ingen grund til bekymring her.

Man kan opleve at huden bliver udtørret, rød, skaller eller begynder at klø. Disse bivirkninger bør forsvinde i løbet af 2-4 uger, og er som sådan ikke farlige – men hvis du føler dig generet af disse, eller bivirkningerne varer længere end 4 uger, så bør du tage kontakt til lægen og få et andet præparat.

Værd at vide om Renova

Det er absolut ikke ligegyldigt hvad man smører i ansigtet, og derfor er det en god idé at sætte sig ind i præparatet. Her er alt hvad du bør vide om denne creme – og husk at du altid bør tage din læge med på råd når du går i gang med enhver behandling med et nyt præparat.

Hvem har brug for Renova?

Denne creme kan hjælpe mange personer med hudproblemer, og særligt personer med akne og tør hud. Det er et godt præparat der går ind og afhjælper problemet, frem for bare at skjule symptomerne.

Hvilke doser fås Renova i?

Når du skal købe præparat i håndkøb, kan du få det i doser fra 0,025% til 0,05%, og du kan få Renova i pakker fra 2 til 6 tuber. Det er vigtigt at du altid bestiller medicin i den rigtige dosis, så du får den korrekte virkning.

Hvilke kontraindikationer har Renova?

Du bør ikke bruge medicinen hvis du er allergisk overfor Tretinoin, idet dette vil forværre bivirkningerne du måtte opleve.

Renova og alkohol

Når du indtager præparat bør du begrænse dit alkoholindtag, for at sikre at du får den fulde effekt af præparatet.

Køb Renova billigt på nettet i håndkøb

Okay, så der er ingen tvivl om at Renova er et fantastisk præparat. Men hvor kan man købe præparat uden recept i håndkøb til den laveste pris? Og hvad koster medicin så?

Få den bedste pris på Renova i Danmark

For at få den bedste pris på dit køb, er der ingen tvivl om at det er langt lettere at klare dit køb online frem for hos det lokale apotek. Når du går på nettet for at klare dit køb, vil du i danmark kunne få langt lavere priser end du kan i fysiske butikker. Det skyldes at du lettere kan sammenligne flere forhandlere inden dit køb, men også at mange forhandlere ofte køre store prisfald.

Køb Renova online uden recept

Der er flere fordele ved at købe Renova i håndkøb på nettet, udover at du kan bestille præparat billigt. Udover en lavere pris på dit køb, er der nemlig mange gode grunde til at du kan se håndkøb på nettet som et godt alternativ til at besøge apotekeren.

  • Hurtig levering af dit køb – når du bestiller præparat i håndkøb på en webshop, får du en hurtig og professionel levering på dit køb.
  • Let at sammenligne, så du finder den rigtige pris – Inden du færdiggør dit køb. Det sikrer at du får den rigtige og laveste pris på dit køb, inden du bestiller medicin.
  • Få ekstra ting oven i handlen – når du bestiller Renova kan du ofte få nogle yderligere fordele hos de forskellige webshops. Det kan eksempelvis  være fri fragt, eller ekstra præparater når du bestiller præparat. Derfor er det altid en god idé at holde øje med dette.

Når du har læst denne artikel er du forhåbentligt klædt langt bedre på til når du skal bestille Renova. Husk at alle folk er forskellige, og denne artikel bør ikke erstatte lægelig rådgivning. Sørg altid for at kontakte din læge inden du begynder på præparat, eller hvis du oplever problemer undervejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *