HomeAntibiotikaKøb Amoxil online

Køb Amoxil online

5

Pakke 250mg
Pakke
Pris
Per pille
Køb
250mg × 30 piller
299,05 kr.
9.97 kr.
250mg × 60 piller
312,97 kr.
5.22 kr.
250mg × 90 piller
347,79 kr.
3.86 kr.
250mg × 180 piller
521,85 kr.
2.90 kr.
Pakke 500mg
Pakke
Pris
Per pille
Køb
500mg × 30 piller
312,97 kr.
10.43 kr.
500mg × 60 piller
417,41 kr.
6.96 kr.
500mg × 90 piller
532,30 kr.
5.91 kr.
500mg × 120 piller
588,00 kr.
4.90 kr.
500mg × 180 piller
751,62 kr.
4.18 kr.

Kom infektionen til livs med Amoxil

amoxilAmoxil er et præparat med mange af de samme egenskaber som penicillin, og indeholder det aktive stof Amoxicillin. Det bruges til at behandle bakterielle infektioner.

Det er et præparat der indenfor få timer begynder at slå infektionen ned, og derfor vil mange også opleve at få det bedre inden for relativt kort tid. Det er dog vigtigt at man husker at fortsætte kuren i den periode éns læge har ordineret, da man ellers ikke får den fulde effekt, og måske ikke kommer infektionen 100% til livs.

Hvad er Amoxil, og hvem har brug for det?

Amoxil er et meget effektivt præparat, der er udviklet til mænd, kvinder og børn med en bakteriel infektion. Det giver en god og effektiv virkning, og er samtidig et meget sikkert præparat.

Hvordan og hvor længe virker Amoxil?

Amoxil virker ved at ødelægge bakteriernes evne til at kunne danne cellevægge. Dette medfører hele cellevæggen, og betyder at bakterien ikke kan opretholde sit forsvar, og det vil så at sige punktere, og dø.

Hvilke doser af Amoxil er der?

Amoxil kan fås i doser på enten 250 mg eller 500 mg. Husk at du altid bør købe den dosis din læge har ordineret dig, da du oftest ikke får noget ud af at tage en højere dosis når du er på antibiotika – udover en større chance for at opleve bivirkninger.

Hvilke bivirkninger er der ved Amoxil?

Selvom dette præparat generelt set er meget sikkert i brug, kan man opleve nogle bivirkninger. De hyppigste bivirkninger er eksempelvis kvalme og diarré. Disse bør gå over når kuren afsluttes. Hvis du oplever at du er meget besværet af bivirkningerne, bør du gå til lægen for at se om der eventuelt kan findes en erstatning af præparatet.

hvordan bruger man Amoxil?

Man indtager typisk Amoxil oralt, enten via tabletter eller miksturer, og det bliver hurtigt optaget i kroppen. Det tager cirka 60 minutter er blevet absorberet af kroppen, og efterfølgende bliver det udskilt gennem nyrerne og leveren.

Det er altid forskelligt fra person til person, og fra infektion til infektion, hvor længe man skal bruge præparat. Her bør du altid lytte til din læges råd, og sørge for at overholde den kur han eller hun giver dig. Ofte skal man dog nok regne med 1-2 uger.

Hvilke kontraindikationer er der for Amoxil?

Præparat bør ikke bruges af personer der er overfølsomme eller allergiske over for penicillin, eller andre ingredienser i præparatet. Det anbefales heller ikke at man bruger Amoxil hvis man tidligere har haft problemer og sygdomme i lever eller nyrer.

Amoxil og alkohol

Man bør undgå at indtage alkohol når man er på Amoxil. Man er i højere risiko for at opleve bivirkninger, ligesom man kan mindske effekten af Amoxil, og derved ødelægge kuren.

Køb Amoxil til den laveste pris på nettet

For at få den bedste pris på sit køb, er det ofte en god idé at gå på nettet for at sammenligne priser. Ja faktisk gælder det for medicin i håndkøb uden recept, fuldstændig som hvis du skal have et nyt fladskærms TV. Uanset om du skal have præparat eller elektronik, så er det ofte meget mere billigt at købe ting online.

Det skyldes selvfølgelig at det er væsentligt billigere at drive en butik på nettet, frem for at skulle have et fysisk apotek med en dyr bemanding og husleje. Det betyder at man kan sende besparelserne videre til kunderne i form af prisfald, hvilket gør det til et godt alternativ at klare sit køb på nettet, så man får en billigere pris.

Få Amoxil billigt i danmark uden recept

Okay – men hvor kan man købe Amoxil? Og hvad koster det? Vi ved allerede nu, at hvis du vil have den bedste pris på dit køb, så bør du sætte dig foran skærmen for at klare dit håndkøb.

Derfor bør du købe Amoxil i online håndkøb

Udover at få en skarpere pris på dit køb, er der specielt i danmark mange gode grunde til at gå på internettet for at klare dit håndkøb. Eksempelvis:

  • Smut udenom køen: Når du klarer dit køb på internettet, så behøver du ikke stå i kø på apoteket. Du behøver ikke finde parkeringsplads, eller overhovedet bevæge dig udenfor en dør. Du finder bare en webshop der sælger præparat i håndkøb, og så får du dit køb leveret direkte til døren.
  • Sikker betaling: Udover at få en bedre pris på dit køb, så er det også langt sikrere at klare dit køb foran computeren, end i en fysisk butik. Med en shop med et gyldigt SSL certifikat er dine betalingsoplysninger sikre når du foretager dit køb, og ingen kan aflure din pinkode til dit betalingskort.
  • Lettere at sammenligne pris før dit køb: Når du står hos apotekeren og skal have Amoxil, så kan du af gode grunde ikke se hvad en anden forretning skal have for samme præparat. Det gør det svært for dig at sammenligne priserne når du skal købe præparat, hvilket er meget lettere på nettet, da du her bare kan søge dig frem til det.

Vi håber at du nu er blevet lidt klogere på hvad præparat er, og hvordan du bruger det.Husk, at da Amoxil er et antibiotikum, er det vigtigt at du altid følger lægens anvisninger, så du sikrer at du får den rigtige kur. Det er også vigtigt at fastholde kuren i den tid din læge har sagt, uanset om du får det bedre undervejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *