HomeFAQ

FAQ

Hvad betyder “generisk, og har generiske lægemidler same effekt som originalprodukterne?

Den medicin, du finder på vores produktlister, er generiske produkter. Forskellen på originalprodukter og generiske produkter er ting som navn, form, farve og pris. Generisk medicin indeholder kemisk det samme som det oprindelige produkt, og da den aktive ingrediens er den samme som i originalproduktet, har generisk medicin samme effekt som det oprindelige produkt. Med andre ord: Når du køber et generisk produkt, betaler du mindre, men får nøjagtig samme resultat.

Udløbsdato vises på hver enkelt blister.

Behøver jeg en recept for at kunne handle hos jer?

Visse produkter sælges kun med en gyldig recept. Hvis dit lands love kræver, at du kun kan købe et bestemt produkt, hvis du har en recept, vil vores kundesupportmedarbejdere bede dig om at sende din recept til os, når du har fuldført din ordre.

Bemærk venligst at vi SKAL bruge en gyldig recept for at kunne fuldføre din ordre. Du kan sende den via fax til eller sende en scannet kopi til vores e-mail . Vær opmærksom på, at hvis du ikke leverer en gyldig recept indenfor en periode på tre dage, vil vi ikke afsende din ordre.

Er det sikkert at oplyse mine kreditkortinformationer på jeres hjemmeside?

Vi tager vores kunders sikkerhed alvorligt, og derfor har vi taget fornuftige skridt for at beskytte dine informationer, og når du skal afslutte din ordre, bliver du omdirigeret til en sikker betalingsside. Sikkerheden kan nemt tjekkes: Du vil kunne se et hængelås-ikon i bunden af siden i de fleste browservinduer. Dette viser dig, at den information, du skriver ind på siden, krypteres, når det sendes til vores kortudbyder. Husk at sikre sider starter med ”https:”, mens usikre sider starter med ”http” uden et ”s” efter http.

Bliver min ordre afsendt same dag, som jeg handler?

De produkter, vi sælger, er på lager til omgående levering. Vi skal dog have mulighed for at tjekke din ordre inden afsendelse, for at være sikre på at forsendelsesinformationerne er korrekte. Derefter pakkes din ordre, hvorefter den afsendes. Dette kan tage 1-2 dage.

Kan min ordre blive forsinket i tolden?

Hvis dette sker, vil du blive informeret. Toldvæsnet kan bede dig møde op og give tilladelse til, at pakken tjekkes. Derefter vil du modtage dine produkter. Hvis du får yderligere problemer, lad os det vide, og vi vil prøve at løse problemet. Er pakken ødelagt eller når den ikke frem, bedes du kontakte vores kundesupportteam og informere dem om problemet. Vi vil enten gensende din ordre eller refundere dig det fulde beløb. Vi gensender naturligvis din ordre uden yderligere fragtomkostninger.

Bemærk venligst, at indeholder din ordre 90 piller eller mere, vil den blive afsendt i flere forskellige pakker.