HomeAntiparasitæreKøb Stromectol 3, 6, 12 mg

Køb Stromectol 3, 6, 12 mg

5

Pakke 3mg
Pakke
Pris
Per pille
Køb
3mg × 20 piller
486,13 kr.
24.31 kr.
3mg × 30 piller
677,25 kr.
22.57 kr.
3mg × 40 piller
833,62 kr.
20.84 kr.
3mg × 60 piller
1.042,11 kr.
17.37 kr.
3mg × 80 piller
1.111,60 kr.
13.89 kr.
3mg × 100 piller
1.215,85 kr.
12.16 kr.
Pakke 6mg
Pakke
Pris
Per pille
Køb
6mg × 10 piller
347,14 kr.
34.71 kr.
6mg × 20 piller
625,13 kr.
31.26 kr.
6mg × 30 piller
833,62 kr.
27.79 kr.
6mg × 40 piller
972,61 kr.
24.32 kr.
6mg × 60 piller
1.146,35 kr.
19.11 kr.
6mg × 80 piller
1.250,60 kr.
15.63 kr.
Pakke 12mg
Pakke
Pris
Per pille
Køb
12mg × 10 piller
381,96 kr.
38.20 kr.
12mg × 20 piller
694,62 kr.
34.73 kr.
12mg × 30 piller
937,86 kr.
31.26 kr.
12mg × 40 piller
1.111,60 kr.
27.79 kr.
12mg × 60 piller
1.208,90 kr.
20.15 kr.
12mg × 80 piller
1.333,99 kr.
16.67 kr.
12mg × 100 piller
1.389,59 kr.
13.90 kr.

Køb Stromectol i håndkøb på nettet

stromectolStromectol, med det aktive stof vermectin, er et lægemiddel til behandling af infektioner forårsaget af parasitter. Det kan være for eksempel fnat, rundorm og indvoldsorme. Orm giver infektioner i tarmene, og fnat forårsager kløe og udslæt. På dit online apotek, kan du købe det indiske, generiske middel i håndkøb.

Fnat er en hudmide, der kan behandles med Stromectol

Fnat kaldes også scabies og er en meget smitsom infektion, der overføres ved tæt kropskontakt eller fra områder, hvor den inficerede person opholder sig, som for eksempel møbler og seng samt tøj.

Fnat skyldes fnatmider, der graver gange under din hud og lægger æg der. Der opstår kløen og blærer, og på grund af den vedvarende kløe bliver huden ofte forrevet og fyldt med sår og rifter. Når du får udslæt og kløe på grund af fnat, skyldes det allergiske reaktioner mod både fnatmiden og de affaldsstoffer, den efterlader under huden.

Midegangene kan ses på og under huden. Gangene er hvidlige og snor sig, og de kan blive omkring en centimeter lange. Nogle gange kan miden også ses som en blåsort prik for enden af gangen. Miden er 0,3 – 0,4 mm lang og er derfor svær at få øje på med det blotte øje. Det er hunmiden, der graver gangene og lægger æg og affaldsstoffer i dem.

Stromectol virker mod infektionen og kan købes online uden recept.

Hvordan virker Stromectol?

Det aktive stof i Stromectol er ivermectin. Stoffet forstyrrer parasitternes nervesystem, lammer dem og eliminerer dem. Midlet fås både i tabletform og som creme, og begge dele kan anvendes. Det er vigtigt at hele familien behandles, når bare én person har fået en infektion, da miderne overlever i tøj og sengetøj.

Alt tøj, sengetøj og håndklæder skal som et led i behandlingen vaskes ved minimum 60 grader. Tøj, der ikke kan tåle 60 grader, skal lægges i plastposer og stå i mindst fire dage. Jakker, frakker, dyner, puder og madrasser skal luftes, stå køligt og må ikke bruges i tre til fire døgn, for at sikre at alle mider er døde. Disse vil dø, hvis de ikke får kontakt med hud indenfor fire døgn.

Har én person i familien fået fnat skal hele familien og hele boligområdet behandles, og behandlingen skal gentages efter en uge.

Stromectol bruges til behandling mod andre parasitter

Stromectol kan desuden anvendes til andre parasitinfektioner som for eksempel bændelorm. Ormene lever i vores tarmkanaler og kan forekomme hos mennesker, men i vores del af verden er de meget sjældne blandt andet på grund af god hygiejne.

Hvordan ved man, at man har brug for Stromectol?

Har du fnat, vil du opleve en kraftig kløe, der ofte starter der, hvor vi har det varmest. Hos kvinder er det ofte under brysterne og hos mænd i området ved penis. Senere spreder infektionen sig, og kan genkendes på de hvide ’gange’, der viser sig på og under huden.

Kontakt lægen, før du køber Stromectol i håndkøb

For at være helt sikker på, hvad du fejler, skal du kontakte din læge, før du begynder at indtage Stromectol – der kan jo være andre grunde til dit ubehag, og så har midlet ingen virkning.

Du skal tage lægen med på råd angående medicin i forbindelse med for eksempel:

 • Amning, da stoffet kan udskilles i modermælken
 • Hvis du har nogen kroniske lidelser
 • Hvis du tidligere har forsøgt at behandle symptomer med Stromectol
 • Hvis du har allergiske reaktioner over for lægemidler, fødevarer og lignende
 • Hvis du lider af astma

Bivirkninger ved Stromectol kan være:

 • Led- og muskelsmerter
 • Hævede lymfeknuder i armhuler og nakke
 • Udslæt
 • Svimmelhed
 • Temperaturstigninger
 • Problemer med vejrtrækningen
 • Hovedpine

Hvor kan man købe Stromectol uden recept, og hvad koster midlet online i Danmark?

Dit online apotek er forhandler af Stromectol, og her kan du købe midlet hurtigt og sikkert.

Onlineapoteket er et godt alternativ til dit lokale apotek, og da vi holder åbent døgnet rundt, kan du handle, lige når du har tid og lyst.

Det er vanskeligt at oplyse en pris på lægemidlet, da prisen varierer alt efter forpakningernes størrelse og vekselkurser på valuta. Men du vil ofte opleve store prisfald i forhold til priserne på lokale apoteker. Køb af større forpakninger giver oftest den billigste pris, og med et stort køb sparer du jo forsendelse, hvis du får brug for mere, end du først har antaget.

Et stort køb kan også udløse gode rabatter og dermed billigere priser, og indimellem kan du ved køb af større pakker få gratis, ekstra midler med i købet. Det gør midlet billigt og giver dig ekstra valuta for pengene.

Det er nemt og billigt at handle medicin på nettet, og du kan købe Stromectol i håndkøb på onlineapoteket. Du sparer turen og køen på det lokale apotek og kan finde de andre håndkøbsmidler, du har brug for, til en pris, du er tilfreds med. Et online køb giver dig mulighed for at få din medicin og dine præparater sendt lige til døren og giver dig mulighed for at handle, når du har tid.

Det er trygt og sikkert at foretage dine køb på onlineapoteket, og både dine personlige oplysninger samt dine betalingsoplysninger bliver krypteret, så du handler trygt på nettet.

Sæt pris på Stromectol, og indtag det forsigtigt

Stromectoltabletter indtages på tom mave sammen med et glas vand. Til børn under seks år kan tabletterne knuses. Du skal tale med din læge, før du giver Stromectol til børn på under 15 kilo legemsvægt, og hvis du påtænker at give midlet til ældre, der kan have nedsat nyre og leverfunktion og/eller hjerteproblemer.

Er du bloddonor, skal du ikke tappes op til to uger efter behandling med Stromectol.

En dosis er nok, og dosis udregnes efter kropsvægt. (150 mcg pr. kilo kropsvægt). Efter en uge gentages den nødvendige dosis, så man er helt sikker på at infektionen er væk.

Behandl infektioner med Stromectol

Efter et lægebesøg og en konstatering af sygdommen, kan du foretage dit køb af Stromectol i håndkøb på nettet til de bedste priser. Dermed kan behandlingen hurtigt blive sat i gang, så du slipper for ubehaget og generne. Det er overraskende hurtigt og særdeles nemt at bestille medicin på nettet og samtidig både trygt og sikkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *