HomeFedmeKøb Xenical online

Køb Xenical online

5

Pakke 60mg
Pakke
Pris
Per pille
Køb
60mg × 30 piller
446,57 kr.
14.89 kr.
60mg × 60 piller
584,08 kr.
9.73 kr.
60mg × 90 piller
721,59 kr.
8.02 kr.
60mg × 120 piller
859,11 kr.
7.16 kr.
60mg × 180 piller
1.168,51 kr.
6.49 kr.
Pakke 120mg
Pakke
Pris
Per pille
Køb
120mg × 21 piller
412,19 kr.
19.63 kr.
120mg × 42 piller
549,70 kr.
13.09 kr.
120mg × 63 piller
735,35 kr.
11.67 kr.
120mg × 84 piller
923,74 kr.
11.00 kr.

Hvad er Xenical?

xenicalXenical er en medicin til brug ved vægttab til mænd og kvinder. Det blev godkendt af U.S. Food and Drug Administration (FDA) i 1999. Xenical virker ved at hæmme optagelsen af ​​kostens fedt i kroppen, hvilket reducerer kalorieindtaget og hjælper med vægttab.

Hvem er Xenical til, og hvordan skal det tages?

Midlet skal bruges i forbindelse med en lavkaloriediæt og sammen med et træningsprogram. Det er designet til personer, der har et BMI på 30 eller højere eller et BMI på 27 eller højere med andre risikofaktorer som for eksempel forhøjet blodtryk, diabetes eller et højt kolesteroltal.

Xenical er ikke beregnet til brug hos personer, der er undervægtige, gravide eller ammer eller som har problemer med malabsorption (når næringsstofferne ikke bliver korrekt optaget under fordøjelsesprocessen).

Hvordan virker Xenical?

Den aktive ingrediens i Xenical er Orlistat, der virker ved at blokere virkningen af ​​et enzym kaldet Lipase, som er ansvarligt for at nedbryde fedt i fordøjelsessystemet.

Ved at blokere dette enzym forhindrer midlet optagelsen af ​​omkring 30 % af kostens fedt. Dette fedt fjernes derefter fra kroppen gennem afføring. Som følge heraf kan brugere opleve fedtet eller fed afføring, luft i maven og øget og presserende behov for afføring.

Kan købes i håndkøb Xenical online i Danmark?

Du kan købe Xenical på dit online apotek i håndkøb, og få det sendt til alle adresser i Danmark. Der er mange fordele ved at købe din medicin på nettet i håndkøb: Du slipper for at forlade hjemmet, du kan handle på alle tidspunkter af døgnet, du slipper for pinlige spørgsmål og nysgerrige blikke, når apotekeren forklarer dig om medicinen og dens virkning.

Hvad koster midlet, spørger du måske og svaret er, at du nemt finder den bedste pris og den rette dosis, når du navigerer rundt på vores hjemmeside. Køb al dine medicin i håndkøb online og opnå store fordele i både pris og service.

Hvordan skal man tage Xenical, og er det et godt alternativ til en diæt?

Xenical fås i kapselform og tages typisk tre gange om dagen sammen med et hovedmåltid. Det bør tages med vand og bør ikke tages sammen med et måltid, der har et lavt fedtindhold, og bør ikke tages hvis et måltid springes over.

Xenical har vist sig at være effektivt i kliniske forsøg. I en undersøgelse tabte deltagere, der tog midlet i forbindelse med en diæt med reduceret kalorieindhold gennemsnitligt 5,6 kg over 6 måneder til sammenligning med et vægttab på 2,8 kg i kontrolgruppen, der blot fulgte en lavkaloriediæt.

I en anden undersøgelse tabte deltagere, der tog Xenical i 2 år, gennemsnitligt 8,7 kg sammenlignet med et vægttab på 6,2 kg i kontrolgruppen, der blot fulgte en lavkaloriediæt.

Køb Xenical til en god pris uden recept på nettet – det er billigt og nemt

Du finder nemt både pris, dette og andre midler på onlineapoteket, hvor du også kan lede efter gode priser, prisfald og tilbud, ligesom du også kan købe andet medicin i håndkøb, når du er i gang med at handle. Vi sender dine varer, hurtigt efter du har afgivet din ordre og leverer overalt og direkte til din gadedør.

Xenical er ikke effektiv uden samtidig diæt.

Er der bivirkninger ved Xenical?

På trods af sin effektivitet er Xenical ikke uden bivirkninger. De mest almindelige bivirkninger omfatter gastrointestinale symptomer såsom:

  • Olieagtig pletblødning
  • Luft i maven med udflåd
  • Afføringstrang
  • Fed afføring

Nogle får desuden:

  • Hovedpine
  • Rygsmerter
  • Infektioner i øvre luftveje

Selvom Xenical er et sikkert diætmiddel, bør du altid tale med din læge, når du påtænker at tage denne medicin. Du bør desuden gå til regelmæssig vægttabskontrol hos din læge og tale med vedkommende om bivirkninger.

Hvem bør ikke indtage Xenical, og hvor kan man købe midlet?

Køb Xenical uden recept på dit apotek på nettet til både mænd og kvinder, men aldrig til personer under 18 år. Heller ikke gravide og ammende kvinder bør tage midlet. Det kan også være kontraindiceret for personer med visse medicinske tilstande som galdeblæreproblemer eller kronisk malabsorptions-syndrom.

Selv om midlet kan være effektivt for nogen til en hjælp til vægttab, er det vigtigt at huske, at det ikke er en mirakelpille. Midlet bør bruges som en del af en helhedsorienteret vej til vægttab, som også omfatter sunde madvaner og regelmæssig fysisk aktivitet.

Hvad er dosis, og hvor længe virker Xenical?

Du bør tale med din læge om dosis, samt om hvordan og hvor længe du kan forvente effekt af medicinen. Måske er det midlet, der får dig på rette vej med hensyn til dit ønskede vægttab, og måske er det er middel, du skal tage under hele vægttabsforløbet.

Xenical og alkohol

Du bør ikke tage Xenical og drikke samtidig – i det hele taget er alkohol ikke godt for en diæt, så så længe du tager denne medicin, bør du undlade at drikke store mængder alkohol. Et enkelt glas eller to skader ikke, men kan sætte dit vægttab i stå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *