HomePolitik

Politik

Afbestillingspolitik

Hos os skal man have lov til at ændre mening, men for at vi kan blive ved med at yde en god service til alle kunder, godtager vi UDELUKKENDE afbestillinger / annulleringer indenfor 24 timer efter ordretidspunktet. Hvis du af en eller anden grund har fortrudt din ordre, og ønsker at annullere den, skal du tage kontakt til vores support via telefon eller via vores online chat på vores hjemmeside, og fortælle os at du ønsker at annullere din bestilling. Bemærk venligst, at hvis der går mere end 24 timer før du kontakter os, vil du ikke være berettiget til en annullering.

Returpolitik

I tilfælde af at produktet leveres efter deadline (levering tager 10-17 dage, og der kan forekomme yderligere forsinkelser på 5 dage grundet told), kan du kontakte vores supportteam via telefon eller via vores online chatfunktion på vores hjemmeside for at kunne få en refusion. Din betaling vil blive overført til det kreditkort du brugte til at udføre dit køb. Det tager typisk 5-7 hverdage at færdigbehandle en refusion. Efter denne periode vil beløbet kunne ses på dit kontoudtog eller din netbank. Da vores produkter er af en særlig specific natur, accepterer vi ikke returneringer.

Privatlivspolitik

Hos os synes vi at dit privatliv er vigtigt, og at dine informationer skal behandles med omhu. Derfor deler vi aldrig dine data og informationer med tredjeparter og andre virksomheder.

Når vi indhenter data (eksempelvis dit navn, e-mail adresse, kontakt telefon, fødselsdato mm) er det vigtigt for os, at du er velvidende om at du afleverer data, og gør det frivilligt. Vi samler generelle data vedrørende vores hjemmeside. Dette kan eksempelvis være – men er ikke begrænset til; besøgsstatistik, netværksoplysninger, informationer om trafik, vores brugeres browser mm. – såkaldte cookies.

Ansvarsfraskrivelse

Vi ­­­bærer ikke ansvar for, og frasiger os derfor krav i enhver form, når det kommer til forsinkelser i leveringer som ikke overstiger 10 dage efter den oplyste estimerede leveringstid. En tidsfrist betragtes som værende senest 10 dage efter den oplyste estimerede dato, medmindre der er locale helligdage, hvorved deadlinen vil være næstkommende hverdag.

I tilfælde af at en kunde har skrevet ugyldig adresse, ukorrekt adresse, forkerte informationer eller en adresse hvor der ikke kan leveres til, er vi ikke ansvarlige for fejlede leveringer. Hvis en kunde ikke afhenter sin pakke ud fra fragtfirmaets foreskrifter, afviser den, eller på anden vis har forhindret at leveringen kunne udføres, er vi ligeledes heller ikke ansvarlige.

Såfremt et produkt ikke imødekommer forventningerne, i forhold til kriterier som; farve, form og størrelse af pillen, manglende eller ekstra mærkater, et markedsføringsnavn, eller er fremstillet a fen anden producent end hvad der blev forventet, bærer vi intet ansvar. Det gælder for alle generiske produkter, at billedmateriale og produktinformationer på hjemmesiden, såsom – men ikke begrænset til – billeder, ikoner, producentnavne, markedsføringsnavne kun er af informationsmæssig karakter, og ikke bindende materiale. Vi kan være nødsaget til at bruge andre producenter for at sikre vores forsyninger, og når muligvis ikke at opdatere produktet på hjemmesiden.

Vores firma fraskriver os ethvert ansvar såfremt midlet ikke virker som påvist, eller har beregnet effekt, såfremt produktet blev købt til ikke-godkendt brug. Eksempelvis i tilfælde med forkerte doser, aldersgruppe, symptomer eller lignende.

Når du bestiller en ordre hos os, bekræfter du samtidig at du har læst, forstået og accepteret denne ansvarsfraskrivelse. Ethvert forsøg på at kræve tilbagebetaling for enhver årsag beskrevet ovenfor, vil betragtes som værende en svigagtig handling, og kan føre til juridisk process og udelukkelse af vores system.